کد مطلب: 114631
استاد حوزه و دانشگاه: به دنبال مد رفتن، پوچي را به همراه مي آورد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 629

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از جهان بين، حجت الاسلام روح اللهي در جمع دانشجويان تربيت مربي و تربيت مدرس دانشگاه پيام نور شهرکرد گفت: نا اميدي کار شيطان است و هرکس که نااميد شد يعني مهندسي خدا را فراموش کرده است.
وي با اشاره به صحبت شهيد بهشتي مبني بر اينکه هيچ مسلماني تحت هيچ شرايطي حق نااميدي را ندارد افزود: نااميدي از درگاه خداوند کفر است.
استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: گاهي نااميدي آنچنان در انسان اثر مي گذارد که انسان از درون احساس پوچي و اضطراب مي کند که بهترين راه اين است که علل پوچي را بشناسد و با آن مقابله کند.
حجت الاسلام روح اللهي يادآور شد: برخي از انسان براي اينکه با اضطراب هاي خود مقابله کنند خود را سرگرم مي کنند و از سرابي به سراب ديگر دچار مي شوند که يکي از مصداق هاي اين موضوع به دنبال مد رفتن است.
وي تصريح کرد: بايد بدانيم که علم نجات بخش انسان ها نيست چرا که انسان هاي عالم بسياري وجود دارند که افسرده و سردرگم هستند.
استاد حوزه و دانشگاه تصريح کرد: اگر علم، قدرت و مقدار عبادت نجات بخش انسان ها بود شيطان رجيم به خاطر علم، قدرت و عبادت بالاي خود از درگاه خداوند رانده مي شد؛ آنچه که نجات بخش انسان هاست، همان بصيرت و معرفتي است که به عبادت مي انجامد.
حجت الاسلام روح اللهي افزود: برخي از انسان ها اگرچه پذيرش ذهني دارند اما در بحث پديده ي قلبي دچار مشکل شده اند و به همين دليل برخلاف آگاهي از گناه، به سوي انجام گناه مي روند.
وي بيان داشت: تکيه کردن به غير از خدا اضطراب آور است و کسي که به غير از خدا اعم از مال، مد، فرزند و ... پناه برده و پوچ گرا مي شود، کافر است.
استاد حوزه و دانشگاه تأکيد کرد: ايمان وسيله ي اتصال انسان به غني مطلق يعني خداوند است و بي ايماني وسيله ي سرگردان شدن در ميان پوچي هاست؛ در واقع کسي که مومن واقعي نيست مضطرب است اگرچه گاهي خودش احساس نکند.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html